Ref: Restaurant Nieuwpoort

Restaurant Nieuwpoort , € 440.000

nieuw
Over te nemen: Sfeervol restaurant in Nieuwpoort

Locatie: prachtig gelegen met een mooie gevelbreedte nabij de haven van Nieuwpoort, een toplocatie voor zowel locals als toeristen. Kortbij openbaar vervoer en grote openbare parking. 

Huidig concept: Dit hippe restaurant biedt de perfecte balans tussen ter plaatse eten en een uitgebreide take-away service. Of uw gasten nu willen genieten van een gezellig diner of een heerlijke maaltijd om mee te nemen, hier kan het allebei. Sfeervolle, hedendaagse inrichting. Dit mooie pand leent zich tot elke type horeca concept.

Indeling: 50 zitplaatsen binnen en 40 plaatsen op het zonnig terras , ruime professionele keuken uitgerust met de nieuwste toestellen. Het restaurant beschikt over sanitair op de gelijkvloerse verdieping.

Voorwaarden: Geniet hier van extreem gunstige en op lange termijn gegarandeerde huurvoorwaarden die uw investeringsrisico's minimaliseren. Dit is een unieke kans om een succesvolle horecazaak te runnen zonder hoge vast lasten. 

EfficiŽntie: dankzij de beheersbare capaciteit en een efficiŽnt bedrijfsmodel heeft dit restaurant weinig personeel nodig. Ideaal dus voor een eigenaar-operator of een klein team. 

Troeven: 
- geen verplichting van brouwer 
- elk type horeca-uitbating/concept mogelijk 
- unieke langetermijn huurvoorwaarden 
- groeipotentieel - positieve evolutie van Nieuwpoort en uitbating mogelijk met beperkte personeelsbezetting
- dit pand is instapklaar en operationeel vanaf dag 1

Impressionante reviews op de verschillende Socials en Google. 

Maken jullie hier een vliegende start? 
 

Bebouwing

Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Overige Info

Comfort

Gemeubeld ja