Ref: Essex Scottishlaan33

Woning Westende , € 435.000

In hartje Westende ligt deze ruime woning met tuin en met aansluitende handelszaak. Ruim winkelpand met een brede etalage. Grote achterliggende stockruimte en volledig onderkelderd. 
De winkel is al decennialang succesvol uitgebaat als krantenwinkel maar andere beroepsactiviteiten zijn mogelijk. De naastliggende woning is verbonden met het handelspand maar heeft tevens een afzonderlijke inkom. Ruime inkomhall met prachtige stenen trap. Doorgang naar de woonkamer en de keuken via een afzonderlijke deur. Mooie woonkamer waarvan in de zithoek een gezellige kachel de koude avonden verwarmt. Eetplaats aansluitend aan de ruime ingerichte keuken. Achteraan op het gelijkvloers heb je een ruime berging met aansluiting voor wasmachine.  Op de bovenverdiepingen zijn er 4 meer dan volwaardige slaapkamers met telkens een aansluitende badkamer. Ook ideaal om in te richten als vakantiewoning ! 
Zongerichte tuin over de volledige achterzijde van het gebouw. Combineer hier wonen - werken en genieten op 1 locatie! Echt een zee aan mogelijkheden!

Bebouwing

Bebouwing gesloten
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Woonoppervlakte 474 m≤
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Nee

Ruimtelijke ordening

Recente bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee

Overige Info

Comfort

Verwarming Aardgas
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja